De opkomst van geboorte raamstickers met naam

2024-02-26
Raamstickers

De geboorte van een kindje is één van de meest bijzondere momenten in het leven. Traditioneel wordt dit heugelijke nieuws gedeeld met vrienden, familie en buren door middel van een geboorteslinger of een bord in de tuin. Maar tijden veranderen, en zo ook de manieren waarop we deze speciale gebeurtenis kenbaar maken. De laatste jaren zien we een duidelijke verschuiving naar geboorte raamstickers en deurstickers. 

Een persoonlijk welkom aan de wereld

Eén van de grootste voordelen van geboorte raamstickers is de mogelijkheid tot personalisatie. Naast de keuze uit schattige afbeeldingen, zoals beertjes, konijntjes en de traditionele ooievaar, kun je de sticker personaliseren met de naam van de baby. Dit voegt een extra persoonlijke touch toe aan de aankondiging en maakt het een unieke manier om de geboorte van jouw kindje te delen met de wereld. Geboorte raamstickers zijn mooi om te zien en vallen op. In tegenstelling tot traditionele slingers trekken geboorte raamstickers de aandacht van voorbijgangers. Dit maakt ze een effectieve manier om het grote nieuws te delen. Daarnaast bieden ze een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, van minimalistisch tot kleurrijk, waardoor je de geboorte van jouw kindje echt in je eigen stijl bekend kunt maken aan de wereld.

Anders dan de traditionele geboorteslingers en -ballonnen

Voorheen werd een geboorte vrijwel altijd bekend gemaakt aan de buitenwereld door middel van een slinger voor het raam. We kennen allemaal de slingers met ‘Hoera, een jongen’ en ‘Hoera, een meisje’ wel. Aanvullend kennen we natuurlijk de blauwe en roze ballonnen met dezelfde of een vergelijkbare tekst erop. Geboorte raamstickers bieden een meer gepersonaliseerd karakter. Het mooie van deze raamstickers is namelijk wel dat ze kunnen worden voorzien van de naam van het kindje. Je kunt dus niet alleen het geslacht van het kindje naar de buitenwereld communiceren, maar ook de naam of zelfs meerdere namen. Daarnaast kunnen de geboortestickers ook binnen worden gebruikt op gladde oppervlakken, zoals een deur.

Praktisch gebruik van de geboorte raamstickers

Zeker vlak na de geboorte van een kindje breekt er een drukke tijd aan. De baby vraagt natuurlijk om veel aandacht, maar vaak heb je ook te maken met veel kraamvisite. Eigenlijk heb je helemaal geen tijd voor projecten die veel tijd kosten. Het is goed om te weten dat de geboorte raamstickers snel en makkelijk aan te brengen zijn. Je kunt de raamsticker zo lang laten zitten als je zelf wilt. Vervolgens kun je de raamsticker eenvoudig verwijderen, zonder schade aan het raam of achterblijvende lijmresten. Hierdoor zijn geboorte raamstickers zeer praktisch in gebruik. 

Een persoonlijk alternatief voor de standaard slingers

Tegenwoordig hechten we veel meer waarde aan personalisatie en dit zorgt ervoor dat de aankondiging van een geboorte met naam steeds populairder wordt dan de standaard slingers met enkel het geslacht. De geboorte raamstickers zijn dan ook een perfect alternatief als je het eens anders wilt doen. Ze bieden een moderne draai aan de oude traditie van het aankondigen van een geboorte. Uiteraard kunnen geboorte raamstickers worden besteld in een kleur en grootte naar wens. 

https://www.muursticker4sale.nl/raam-en-deurstickers/raamsticker-geboorte/